top of page

Boudoir fotoshoot

Nicole-Aerts-Photography22.jpg

Elke vrouw verdiend het om mooie foto's te hebben van zichzelf. Want elke vrouw is gewoon prachtig of je nou een maatje meer of minder hebt. Alleen ben je als vrouw vaak onzeker en durf je dus echt niet in lingerie op de foto. Wat super zonde is want juist door deze foto's kan je anders naar je lichaam gaan kijken. Je kan deze fotoshoot dus echt voor jezelf doen of juist als verrassing voor je partner. De voorbereidingen zijn ook echt super leuk omdat je met lingerie bezig gaat zijn. Je hebt zoveel mooie lingerie winkels en ik help je met advies geven over wat mooi is voor op de foto. 

We bespreken vooraf alles samen door zoals de locatie, je wensen en wat je van de fotoshoot zelf kan verwachten. De fotoshoot zelf verloopt heel rustig en ontspannen. Zo beginnen we even met een praatje en kan je de verschillende setjes laten zien. Ik neem alle tijd voor je en tussen door mag je ook gewoon van setjes wisselen. Ik help je ook met poseren en geef ik je tips. Het is ook mogelijk om je haar en make up te laten doen voor een meerprijs. Hiervoor werk ik met iemand samen waarvan ik weet dat ze goed is. 

Nicole-Aerts-Photography37-3.jpg
BEWERKT-Nicole-Aerts-Photography13.jpg

Buiten locatie

In de warmere maanden is het ook mogelijk om de fotoshoot buiten op een mooie locatie met water te doen. Dit kan wel alleen wanneer de temperatuur goed genoeg is en het niet te hard waait. Je kan bijvoorbeeld lingerie of badkleding dragen in combinatie met een mooie trui, jasje of jeans. Je mag als laatste ook zeker het water in gaan. 

Pakket 1

- inclusief 15 foto's

275,-

Pakket 2

- inclusief 25 foto's 

375,- 

Pakket 3

- inclusief 45 foto's

475,-

- Make up en haar kan er bij geboekt worden prijs in overleg

- de fotoshoot duurt ongeveer een uur

 

- inclusief kledingtips en gebruik van de client closet

- extra foto's kiezen bij pakket 1 of 2 is zeker mogelijk. De prijs daarvan is 10,- per foto

- foto's worden verstuurd via wetransfer in kleur en zwart wit

- de prijs is exclusief reiskosten van 0,55cent per km en eventuele parkeerkosten

- alle prijzen zijn inclusief 21% tenzij anders aangegeven op factuur

- foto's kunnen gebruikt worden voor website, Facebook en Instagram. Heb je dit liever niet dan hoor ik dat graag voor de fotoshoot​

bottom of page