top of page

Zwangerschaps fotoshoot

JustNicole-Photography18-2.jpg

Gefeliciteerd! Er groeit een klein wonder in je buik! Ontzettend speciaal en onvergetelijk is deze periode! Je lichaam zal op een prachtige manier gaan veranderen en binnenkort voel je getrappel in je buik. Het is heel mooi om deze periode vast te laten leggen zodat je later terug kan kijken naar je prachtige zwangerschap. Ik kan van jou alleen foto's maken maar je partner en eventuele kinderen mogen ook gewoon op de foto erbij. 

Ik heb veel mooie jurken die gebruikt mogen worden tijdens de fotoshoot. Als je hier gebruik van wilt maken dan hoor ik het graag. 

Er zijn in Nederland heel veel mooie plekken waar we de fotoshoot kunnen doen. Meestal ga ik naar een vaste locatie toe waar je zand, bos en hei hebt maar het is ook zeker mogelijk om een andere locatie te kiezen. Zo kunnen we ook naar de duinen of het strand gaan. 

Wil je liever binnen in huis de fotoshoot doen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Het huis zal het decor zijn van de foto's. Naar wens is het ook mogelijk om mooie intieme foto's met blote buik te maken. Meestal plan ik de fotoshoot in wanneer je tussen de 30-35 weken zwanger bent.

DSC_3451.jpg

Pakket 1

- inclusief 15 foto's

225,-

Pakket 2

- inclusief 30 foto's 

325,- 

Pakket 3

- inclusief alle foto's

395,-

- Kledingtips voor alle personen voor de fotoshoot

- extra foto's erbij kopen kosten 10,- per foto

- foto's worden verstuurd via wetransfer in kleur en zwart wit

- inclusief kledingtips voor iedereen en gebruik van client closet

- de prijs is exclusief reiskosten van 0,35cent per km en eventuele parkeerkosten

- alle prijzen zijn inclusief 21% tenzij anders aangegeven op factuur

- foto's kunnen gebruikt worden voor website, Facebook en Instagram. Heb je dit liever niet dan hoor ik dat graag voor de fotoshoot​

bottom of page