top of page

Trouwen in het buitenland

Jullie gaan trouwen in het buitenland of denken erover na om dit te gaan doen. 

 

Het lijkt mij ontzettend leuk om als Nederlandse fotograaf met jullie mee te gaan. Want ik ben gek op reizen en op alle mooie plekken op onze aarde. Of jullie nu gaan trouwen in de Belgische Ardennen, heuvelachtige Toscane, mooie Frankrijk, het magische IJsland of op een tropisch eiland. Elke locatie in het buitenland is zo mooi en heeft zijn eigen charme! Ik zal ervoor zorgen dat jullie een prachtige herinnering op beeld hebben.  

NicoleAerts-Photography1615.jpg

Graag leer ik jullie beter kennen door een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan online of in de studio in Almere. We bespreken jullie wensen samen door, vertel ik meer over mezelf, kan ik tips geven en met jullie meedenken. Na afloop zal ik voor jullie een offerte op maat maken en bij een akkoord staat jullie datum vast.

Nicole-Aerts-Photography166.jpg

Sinds 2014 ben ik werkzaam als fotograaf en heb ik al meerdere bruiloften in het buitenland mogen fotograferen. Het is voor jullie en voor jullie gasten ontzettend fijn als er een Nederlands sprekende fotograaf aanwezig is. 

 

De tarieven voor het trouwen in het buitenland zijn hetzelfde als die voor in Nederland. Er komen alleen reis en verblijfskosten bij. Samen zullen we bekijken naar het aantal uren om zo het beste eruit te halen.

DSC_4901.jpg

10 uur

 

Kennismakingsgesprek 

 Preview binnen 1 week

Drone foto's (afhankelijk van weer en locatie)

 Minimaal 450 foto's

Album 20 x 20

2595,-

12 uur

Kennismakingsgesprek 

 Preview binnen 1 week

Drone foto's (afhankelijk van weer en locatie)

 Minimaal 550 foto's 

Album 20 x 20 

2895,-

8 uur

Kennismakingsgesprek

 Preview binnen 1 week

Drone foto's (afhankelijk van weer en locatie)

Minimaal 350 foto's

Album 20 x 20

2295,-

Extra uren zijn zeker mogelijk, de prijs voor een extra uur is 150,- Staat jullie gewenste aantal uren er helemaal niet tussen? Dat is geen probleem, ik kan een offerte op maat voor jullie maken.

Het album wat erbij zit is een standaard album. De foto's die hierin zitten kies ik voor jullie uit. Het is mogelijk om een upgrade te doen naar een groter album. 

 

Wil je vooraf een pre-weddingshoot doen? Dan ontvangen jullie 30% korting op een couple shoot. 

De prijzen zijn inclusief BTW en nabewerking en exclusief reis en verblijfskosten

Fotoshoots

Wil je graag een familie, zwangerschap, newborn of couple fotoshoot doen? Dat is zeker mogelijk! 

DSC_4508.jpg
bottom of page