top of page

Gezin fotoshoot

Nicole-Aerts-Photography174.jpg

Dat de tijd voorbij vliegt weten we allemaal. De kinderen lijken ook wel steeds sneller te groeien! Daarom is het erg leuk om elk jaar een fotoshoot te doen met je gezin. Tijdens deze fotoshoot leg ik jullie gezin op een prachtige manier vast. Zodat jullie een herinnering hebben voor altijd. Heerlijke knuffel momentjes met zijn allen, grapjes maken met elkaar of kleine spelletjes doen samen. Foto's van ver weg of juist dichtbij, spontane momenten tussendoor of een boos kind wat geen zin heeft? Alle leuke momenten leg ik graag vast en ik neem alle tijd hiervoor. 

We gaan naar een prachtige buiten locatie toe waar je bos, zand en hei hebt. Hier kom ik vaker dus ik weet daar precies de mooie plekjes. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere locatie foto's te maken. Zo kunnen we ook naar de duinen of de zee toe. De fotoshoot kan het hele jaar door buiten gedaan worden. Alleen bij heel slecht weer zoals regen zullen we hem verplaatsen. Meestal plan ik de fotoshoot in wanneer de zon mooi laag staat. Dit geeft vaak een erg mooie sfeer in de foto. 

Doe je liever de fotoshoot bij jullie thuis? Dan is dat ook mogelijk! Bekijk dan ook de pagina met lifestyle shoots eens. 

NicoleAerts-Photography108.jpg

Pakket 1

- inclusief 15 foto's

275,-

Pakket 2

- inclusief 30 foto's 

375,- 

Pakket 3

- inclusief alle foto's

475,-

- de fotoshoot duurt ongeveer een uur

 

- Kledingtips voor alle personen voor de fotoshoot

- extra foto's kiezen bij pakket 1 of 2 is zeker mogelijk. De prijs daarvan is 10,- per foto

- foto's worden verstuurd via wetransfer in kleur en zwart wit

- inclusief kledingtips voor iedereen en gebruik van client closet

- de prijs is exclusief reiskosten van 0,35cent per km en eventuele parkeerkosten

- alle prijzen zijn inclusief 21% tenzij anders aangegeven op factuur

- foto's kunnen gebruikt worden voor website, Facebook en Instagram. Heb je dit liever niet dan hoor ik dat graag voor de fotoshoot​

bottom of page