top of page

Couple fotoshoot

Nicole-Aerts-Photography105.jpg

Bij deze fotoshoot staat jullie liefde voor elkaar centraal. Natuurlijk hoeven jullie niet continu klef te doen ;) Maar gewoon heerlijk knuffelen met elkaar, kletsen en leuke grapjes maken met elkaar. Alles gaat zo spontaan mogelijk zodat niks geforceerd zal worden en jullie bijna vergeten dat ik er ben om foto's te maken. 

Wil jij je partner ten huwelijk vragen? Een bekendmaking doen van een zwangerschap? Op een toffe reis een fotoshoot doen? Ik help jullie graag met het uitwerken van leuke ideetjes en om daar dan toffe foto's van te maken.

We gaan naar een prachtige buiten locatie toe waar je bos, zand en hei hebt. Hier kom ik vaker dus ik weet daar precies de mooie plekjes. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een andere locatie foto's te maken. Zo kunnen we ook naar de duinen of de zee toe. De fotoshoot kan ook gewoon in de winter buiten door gaan. Als het echt koud is of vriest kunnen jullie lekker dikke truien aan trekken. Dit is voor de foto's ook erg leuk! In de zomer wanneer het lekker warm is kunnen we ook foto's maken in het water! 

Doe je liever de fotoshoot bij jullie thuis? Dan is dat ook mogelijk! Bekijk dan ook de pagina met lifestyle shoots eens. 

Nicole-Aerts-Photography7.jpg

Pakket 1

- inclusief 15 foto's

275,-

Pakket 2

- inclusief 30 foto's 

375,- 

Pakket 3

- inclusief alle foto's

475,-

- de fotoshoot duurt ongeveer een uur

 

- Kledingtips voor alle personen voor de fotoshoot

- extra foto's kiezen bij pakket 1 of 2 is zeker mogelijk. De prijs daarvan is 10,- per foto

- foto's worden verstuurd via wetransfer in kleur en zwart wit

- inclusief kledingtips voor iedereen en gebruik van client closet

- de prijs is exclusief reiskosten van 0,35cent per km en eventuele parkeerkosten

- alle prijzen zijn inclusief 21% tenzij anders aangegeven op factuur

- foto's kunnen gebruikt worden voor website, Facebook en Instagram. Heb je dit liever niet dan hoor ik dat graag voor de fotoshoot​

bottom of page